UW EVENEMENT
IN DE MARKTHAL
De Markthal is voorzien van basisfaciliteiten, maar naar eigen wens worden ingericht. Dit maakt onze locatie geschikt voor diverse type evenementen. Volledig gepersonaliseerde feesten, congressen, bruiloften, productpresentaties, tentoonstellingen, modeshows en zelfs uitvaarten, alles is mogelijk. Hieronder een impressie van een greep van de mogelijkheden. Wilt u op de hoogte blijven, volg ons dan op Instagram:

Contact opnemen

ZAKELIJKE EVENEMENTEN

ZAKELIJKE EVENEMENTEN
De Markthal is een inspirerende plek op het bruisende horecaplein van Purmerend. Centraal gelegen en op steenworp afstand van onze hoofdstad is het een ideale plek voor presentaties, congressen, seminars en beurzen. Daarnaast is de Markthal ook de mooiste en grootste showroom van de regio. Met de 14 glazen puien is het de perfecte plek om uw product onder de aandacht te brengen.
Wilt u op de hoogte blijven, volg ons dan op Instagram:


Contact opnemenBRUILOFTEN
Een industriële, maar toch romantische locatie midden in het centrum. Wanneer u trouwt in de Markthal Purmerend, weet u zeker dat u het middelpunt van de aandacht bent. De reusachtige glazen puien maken de ruimte licht en vormen een prachtige achtergrond voor een romantische ceremonie. De locatie kan bovendien worden opgedeeld in verschillende ruimtes die allen naar wens kunnen worden ingericht. Zodoende kunnen de ceremonie, het diner en het feest op dezelfde locatie plaatsvinden. Wij kunnen uw droom bruiloft volledig voor u laten uittekenen, neem contact met ons op voor de mogelijkheden.Wilt u op de hoogte blijven, volg ons dan op Instagram:
Contact opnemenFEESTEN
De locatie kan volledig naar eigen smaak, stijl of thema worden ingericht en biedt tegelijkertijd kwalitatieve basis faciliteiten. Wij kunnen de sfeer, inrichting en catering mooi op elkaar afstemmen en met de basis verlichting kan de hal met een druk op de knop in elke gewenste kleur worden uitgelicht. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken. Wilt u op de hoogte blijven, volg ons dan op Instagram:

Contact opnemen

CONTACT
MARKTHAL PURMEREND


GEÏNTERESSEERD IN DE MOGELIJKHEDEN?
NEEM GERUST CONTACT MET ONS OP!